Platforma ASIST

Solverco

Descriere:

Activitatea de baza a întreprinderii este consultanta acordata companiilor de toate marimile. Orice misiune de consultanta o se va demara doar dupa ce clientii întreprinderii definesc clar asteptarile lor de la serviciul de consultanta pe care întreprinderea îl prestează.Consultanta se incadreaga in codul CAEN 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Aceasta clasa include acordarea de consultatii, indrumare si asistenta operationala pentru firme si alte organizatii pe probleme de management, cum ar fi: planificarea strategica si organizatorica, procese de retehnologizare, managementul schimbarilor, reducerea costurilor si alte probleme financiare; obiective si strategii de marketing; planificarea, si politici privind resursele umane; strategii de compensare si pensionare; planificarea productiei si planificarea controlului. Aceste servicii pentru afaceri pot include consultanta, indrumare sau asistenta operationala pentru firme si servicii publice cu privire la:

  • proiectarea metodelor sau procedurilor contabile, programe de contabilizare a costurilor, proceduri de control bugetar
  • consultanta si asistenta acordata firmelor si serviciilor publice pentru planificare, organizare eficienta si control, managementul informatiei etc.

Obiectivul social:

Din punct de vedere social, compania nou infiintata isi propune sa sprijine, anual, cel putin doua persoane fizice, cu varste sub 25 de ani sau peste 45 de ani, fara experienta pentru a atrage finantare pentru infiintarea de start-up-uri in regiune si, cel putin o persoana juridica din categoria economiei sociale pentru dezvoltarea afacerii. Întreprinderea va directiona anual parte din profit spre alte entitati de economie sociala sau ONG-uri care au activitate sociala. Implicarea personalului in procesul de luare a deciziilor.Întreprinderea își propune să inlăture toate barierele comunicationale dintre personalul de management si personalul de executie. Tocmai de aceea, lunar, se vor face sedinte de lucru, in care fiecare membru al echipei, indiferent de nivelul de implicare, va avea sansa sa participe la procesul de luare a deciziilor in cadrul companiei, prin sugestii provenite din experienta directa de lucru cu clientii nostri.

Nevoia identificată:

Una dintre cele mai importante nevoi identificata in economia tarii noastre este nevoia de o informare cat mai corecta si aplicata pentru fiecare domeniu de activitate. De asemenea, amintim nevoia de informare a societatilor comerciale cu privire la fondurile sau finantarile care pot sa fie accesate de catre acestea.

Soluţia dezvoltată de bună practică:

Societatea isi propune sa ofere in primul rand consecventa si prezenta continua in partea de consiliere si consultanta pentru afaceri si management. Aceasta consideră că o prezenta si o comunicare constanta intre societatea noastra si parteneri, poate sa fie benefica pentru ambele parti.

Grupul țintă/beneficiari direcți și indirecți:

Beneficiarii directi carora întreprinderea li se adresează sunt atat societatile comerciale care au deja activitati economice in desfasurare, dar si persoane fizice, care sunt la inceput de drum si care fie vor sa inceapa activitatea economica fie doresc sa obtina eficientizari si alte resurse care sa le conduca spre o dezvoltare accelerata.

Nevoile întreprinderii

În ce priveste nevoile sociale, societatea ar putea sa ajute persoane sub 25 de ani, sau 45 de ani in ce priveste inceperea si deschiderea unei activitati economice. Asadar, o baza de date sau informatii cu privire la aceste persoane, sau chiar alte intreprinderi de economie sociala care doresc o analiza cost – randament – beneficiu – obiective.

Persoana de contact:

Danci Alina
0742976753
aalinad@yahoo.com

Site-ul întreprinderii sociale: