Platforma ASIST

Relax World

Descriere:

Relax World S.R.L. oferă servicii de masaj, întreținere corporală, tratamente cosmetice, drenaj linfatic și reflexoterapie, într-un mediu plăcut, din dorința de a contribui la starea de bine a comunității din care întreprinderea face parte. Întreprinderea intenționează să facă lumea un loc mai bun, de aceea, întotdeauna, 4 din 5 angajați ai societății vor fi persoane cu deficiențe de vedere.

Obiectivul social:

Întreprinderea urmărește creerea de locuri de muncă pentru persoanele nevăzătoare și, prin misiunea socială a întreprinderii, sprijină copii fără posibilități financiare să își îndeplinească visurile și să uite de barierele neajunsurilor.

Nevoia identificată:

Din 25 de copii dintr-o clasă cu număr mediu de elevi, cel puțin unul este copleșit de neajunsuri. Deși școala ar trebui să fie accesibilă tuturor, lipsurile financiare crează disparități și răpesc visuri. Întreprinderea dorește o societate în care niciun copil să nu mai fie marginalizat că nu are caiete, stilouri, manuale etc.

Soluția dezvoltată de întreprinderea socială:

Calitatea serviciilor și profesionalismul angajaților va ajuta la creșterea și oferirea de servicii la cele mai înalte standarde, va duce la clienți mulțumiți și astfel ajutorul va fi mai mare. Întreprinderea este încă la început, dar crede că implicarea și incluziunea îi vor duce departe.

Grupul țintă/beneficiari direcți și indirecți:

Copiii din familii dezorganizate și persoanele cu dizabilități pe care întreprinderea le încadrează în muncă și le oferă ocazia să demonstreze că dizabilitatea e doar o particularitate nu un minus.

Nevoile întreprinderii:

Colaborarea

Persoana de contact:

 Câmpian Lavinia Daniela
0743100180
 info@relaxworld.ro

Pagina de facebook a întreprinderii sociale:

 https://www.facebook.com/RelaxWorldFloresti/

Site-ul web a întreprinderii sociale:

 https://www.relaxworld.ro/