Platforma ASIST

SC Meatfabriq S.R.L

Descriere:

Întreprinderea socială este un o creatoare de arome impregnate cu dor de casă. Tocmai de aceea aceasta a ales numele de A-DOR, pentru că în toate produsele sale se regăsesc ingredient sănătoase, fără conservanți și alți aditivi care să intensifice culoarea și gustul.

Noul concept pe care întreprinderea îl promovează este unul tradițional, păstrat în suflet împreună cu memoria bunicilor, și pe care întreprinderea își dorește să îl împărtășească împreună cu clienții.Viziunea întreprinderiii sociale este următoarea: “Retetele le-am recuperat din caietele cu bucate ale bunicilor. Pe atunci singurul conservant era sarea scoasă din pământ, ingrediente obținute prin multă trudă și condimente dintre cele mai naturale. Le-am trecut apoi prin dragostea noastră pentru gătit și oameni, manufacturând fiecare preparat din carmangeria noastră tradițională.

Fericirea pe care am regăsit-o noi în acest parcurs culinar v-o transmitem în dar prin A-DOR, un brand creat să reziste asaltului modernității și ale cărui valori sunt reprezentate de micile plăceri ale vieții și nevoile de zi cu zi. De altfel, de la bun început ne-am străduit să diversificăm produsele noastre, să îmbinăm într-un singur loc toate amintirile olfactive din bucătăriile bunicilor și mamelor noastre, să diversificăm produsele și să răspundem așteptărilor cele mai fine. Am reușit prin seriozitate și perseverență, stimulați și de încurajările primite de la dumneavostră. “

Persoana de contact:

  Ciorba Arpad Iozsef
  0755 155 645
  arpad.ciorba@gmail.com

Site-ul întreprinderii sociale:

 http://www.a-dor.ro//