Platforma ASIST

Parteneriate pentru produse/servicii sociale și verzi

Deveniți factor de impact achiziționând de astăzi bunuri sociale. Parteneriatele noastre vă pot ajuta în orice etapă a călătoriei dumneavoastră pentru achiziții sociale și verzi, pe măsură ce vă conectați cu întreprinderile sociale din România.

Întreprinderi sociale

Putem lucra împreună pentru a examina operațiunile și lanțul de aprovizionare.
Identificăm oportunitățile de maximizare a valorii sociale prin deciziile de achiziții existente.

Non-profit

Organizațiile non-profit au deja scopul condus de a crea valoare socială.
Prin cumpărarea de la întreprinderile sociale puteți crea o valoare socială și mai mare.

Guvernul și instituțiile publice

Aflați cum să vă integrați obiectivele de achiziții pentru a vă îndeplini obiectivele și prioritățile sociale, fără a fi nevoie să ajustați bugetul.

Parteneriate

Achizițiile sociale și verzi sunt un instrument pentru construirea unor comunități sănătoase, asigurându-vă în același timp că, organizația dumneavoastră obține cel mai bun raport calitate-preț. Platforma ASIST este încântată să recunoască și să lucreze cu organizația dumneavoastră pentru a vă sprijini în călătoria dumneavoastră, achiziționând bunuri sociale și verzi, conectându-vă astfel cu furnizorii de întreprinderi sociale din România.
„Dacă doar o mică parte, de exemplu 3%, din ceea ce cheltuieste în prezent sectoarul public și privat pentru achiziționarea de bunuri și servicii, ar fi direcționate către întreprinderile sociale, această putere de cumpărare colectivă va construi economii locale dinamice și va crea comunități mai favorabile incluziunii sociale.”  Lakatos.
Nu a fost niciodată mai ușor să faceți achiziții sociale – Platforma ASIST vă poate arăta cum! Alăturați-vă angajamentului social al platformei ASIST, având impact asupra comunității locale atât ca membru local sau ca antreprenor social proiectându-vă propria călătorie socială.

Proiectează-ți călătoria de cumpărător social

Fiecare organizație este unică, cu un punct de plecare diferit, un set de obiective și procese de achiziții în care pot fi implementate achizițiile sociale și verzi. Următoarele servicii combinate oferă un pachet complet prin învățarea inițială și implicarea, revizuirea și analiza elementelor de referință, proiectarea și punerea în aplicare a achizițiilor sociale.
Alăturați-vă ca partener de achiziții sociale și proiectați-vă propria călătorie socială de cumpărare.

Aganjamenul platformei pentru întreprinderi sociale ASIST

Sunteți invitat să vă alăturați angajamentului platformei de achiziții sociale și verzi.

Luând parte inclusiv la evenimentele acestora, la campaniile de sociale.

Întreprinderile sociale care fac parte din platforma ASIST sunt sprijinite de întreaga rețea

Sprijin de-a lungul procesului de implementare, inclusiv prin webinarii, analiza lanțului de aprovizionare și conexiuni cu furnizori certificați ca întreprinderi sociale și/sau întreprinderi sociale de inserție. Totodată devenind membru veți beneficia de o varietate de oportunități pentru promovarea afaceri sociale, mărcii sociale, precum și expunere media.
Antreprenori sociali care fac parte din platforma ASIST sunt de asemenea, invitați să colaboreze cu echipa ASIST.

Beneficii

Alăturați-vă unei rețele cu impact social în creștere

Conectați-vă cu afaceri sociale care împărtășesc aceeași viziune, bazate pe misiune, transpusă în practicile de achiziții sociale și contribuie astfel la construirea sănătoasă a comunității tale.

Îmbunătățiți-vă performanța afacerii sociale

Cercetările arată că întreprinderile sociale care își aliniază practicile operaționale cu valorile comunității și ale angajaților tind să-și depășească financiar concurenții.

Evaluează-ți impactul și spune-ți povestea

Evaluați-vă impactul și identificați oportunitățile de îmbunătățire cu sprijinul experților noștrii parteneri în lanțul de aprovizionare. Participați la studiile noastre de caz și prezentați impactul social al afacerii dvs.

Fii un lider în promovarea echității, diversității și incluziunii sociale

Afacerea ta socială are o responsabilitate față de comunitatea în care lucrezi și în care activezi. Cumpărarea de la întreprinderi sociale este o modalitate simplă de a da înapoi, de a contribui la economia locală și de a ajuta la construirea unor comunități durabile și sănătoase.

Ieșiți în evidență față de concurenții dumneavoastră

Parteneriatul oferă un diferențiator semnificativ al valorii sociale, care vă ajută afacerea să iasă în evidență pe piețe diverse și competitive.

Economisiți bani și accesați instrumente și resurse

Primiți consultanță pentru a vă sprijini în dezvoltarea unui cadru sau a unei politici de achiziții sociale. Accesați webinarii și alte instrumente și resurse cheie gratuit.